Reseller / Dropshipping

Het is de tijd van het internet.. Webwinkels zijn niet meer weg te denken en trekken even veel bezoekers, misschien wel meer, als de winkelstraten. Wanneer u deze mening deelt, opzoek bent naar een manier om zelf het internet op te kunnen en in de fietsenhandel veel plezier ziet dan hebben wij voor u dé oplossing!

Ons reseller programma
Voorraad is één van de grootste struikelblokken van webwinkel-ondernemers en kost snel duizenden euro's. Daarom werken wij met dropshipping voor onze partners. Geheel onder eigen label worden de producten verzonden aan uw klanten. Wij hebben de voorraad, wij verzorgen het verzenden en wij nemen alle communicaties met leveranciers uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uw website verzorgen en uw eigen klanten te woord staan. Makkelijk toch?

Uw eigen website, onze API
Wanneer u uw eigen webwinkel opzet kunt u gebruik maken van onze API. Via onze API kunt u de producten met alle details en de voorraden ophalen. Deze documentatie krijgt u overhandigd wanneer u een partner programma bij ons afsluit. Wanneer u zich graag wilt specialiseren in een bepaald type fiets of alleen onderdelen/accessoires ook dán kunnen wij u van dienst zijn! Onze technologie is zo opgesteld dat u uw website ook alleen met de door u gewenste producten kunt inrichten!

Alles onder uw eigen naam
Uw klant ziet niets van Harings Tweewielers. Niet op uw site, niet tijdens het betalen en niet wanneer de bestelling binnen komt. U voert uw eigen bedrijf, wij zorgen voor de producten. Dit bied meer vertrouwen naar uw klanten toe en natuurlijk willen wij niet het gras voor uw voeten wegmaaien.

Het enige waar u dus wel rekening mee moet houden is de klanten support. Enige kennis van fietsen is daarom wel handig, anders kunt u uw klanten niet technisch ondersteunen.

Wilt u meer informatie over ons reseller programma en de tarieven? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail! Wij beantwoorden graag al uw vragen! We helpen u graag op weg naar een succesvolle fietsen webwinkel!