Betaalmogelijkheden

Het moet ook gebeuren.. betalen! Dat kan bij ons op verschillende manieren. Lees maar mee!

iDeal online betalen
Heb je internet bankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot het betalen met iDeal. Binnen Nederland de gemakkelijkste manier van betalen via internet. Je betaalt simpel en snel via je eigen bank en het bedrag is direct bijgeschreven op onze rekening, dus er gaat geen wachttijd over heen!

SOFORT Banking online
Vooral onze Duitse klanten maken graag gebruik van SOFORT Banking. Dankzij de diensten van Mollie Payments kan iedereen hier gebruik van maken. Mollie is erkend en onder toezicht van de Nederlandsche Bank een perfecte partner voor betalingen. Betalen via SOFORT Banking kost niets extra's, het is volledig gratis!

Bancontact/Mister Cash
Komt u uit België? Dan hebben wij speciaal voor u Mister Cash geïmplementeerd in onze webwinkel. Deze betalingsmethode loopt via onze partner Mollie Payments. Mollie is erkend en onder toezicht van de Nederlandsche Bank een perfecte partner voor betalingen. Betalen via Mister Cash kost niets extra's, het is volledig gratis!

Bankoverschrijving
Beschik je niet over internet bankieren of is er momenteel geen mogelijkheid om iDeal te gebruiken? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van de bankoverschrijving is dat je het volledig in eigen hand hebt. Het nadeel is wel dat het enkele dagen in beslag kan nemen voordat het bedrag op onze rekening staat. Wij adviseren dan ook altijd om indien mogelijk te betalen via iDeal.

Contant / pinnen in de showroom
Uiteraard accepteren we contante betalingen in onze showroom te Almelo. Daarnaast hebben we ook een pinapparaat. We accepteren de bankpassen van alle Nederlandse banken en daarnaast ook de grotere creditcards als Mastercard, Visa, Maestro en American Express.