Altijd afgemonteerd geleverd!

Wist u dat u geen recht heeft op volledige garantie wanneer u een niet afgemonteerde fiets koopt op het internet en deze zelf in elkaar zet? Maar laten we eerlijk zijn. Waarom zou u ook? Wij bieden al onze fietsen volledig afgemonteerd aan en vaak voor nagenoeg dezelfde prijs als de fiets die u in de doos koopt!

Wij zijn al sinds 1899 een vertrouwd gezicht in de vakhandel en hiermee ook de oudste fietsspecialist van Nederland. Wij zorgen er voor dat u binnen 5 minuten lachend weg fietst op uw splinternieuwe aankoop!

Hoe krijg ik mijn fiets binnen?
Een postpakket moet uiteraard verpakt worden in een doos. Derhalve is het soms niet mogelijk om de trappers erop te laten zitten. Tevens wordt in enkele gevallen het stuur omgedraaid. Het enige wat u dus moet doen is het stuur bijdraaien en de trappers erop zetten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u het benodigde gereedschap en de handleiding hiervoor ontvangt.

Komt u er niet uit? Dan staan wij uiteraard voor u klaar! We zijn iedere avond tot 22:00 uur bereikbaar via Social Media! Dit kan via Facebook en Twitter! U kunt tegenwoordig ook een appje sturen op nummer 06 82857360!