Tweedehands

Wij ruilen uw oude fiets in wanneer u bij ons een nieuwe koopt. Derhalve hebben we dus ook een aanbod aan tweedehands fietsen. Meestal zelfs een heel groot aanbod! We houden online het actuele aanbod altijd zo goed mogelijk bij.

Alle fietsen zijn nagekeken..
Wij kijken alle tweedehands fietsen volledig na. Ze worden gepoetst, gerepareerd en waar nodig vervangen we onderdelen. Alle tweedehands fietsen zijn dus volledig veilig en kunnen nog lang mee!

Zo nu en dan hebben we ook studenten/station fietsen. Bij deze fietsen zorgen we voor goed werkende verlichting maar verder geen poespas. Hierdoor vallen ze vaak zeer goedkoop uit, perfect voor het studenten leven dus!

Waar kan ik het actuele aanbod vinden?
Ons volledige actuele aanbod houden wij bij op Marktplaats. Bezoek onze Marktplaats pagina voor alle tweedehands fietsen. We raden u aan om van te voren contact met ons op te nemen over de beschikbaarheid van een bepaalde fiets. Want ook al houden we onze pagina zo goed mogelijk bij, het is altijd mogelijk dat er een fiets staat die vlak daar voor verkocht of gereserveerd is.